Hjemmelavet is
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommer og flormelis til en tyk luftig creme.
pisk æggehviderne stive. pisk fløden stiv. hak chokoladen fint. Rør det hele forsigtigt sammen. fordel i portionsglas. sæt i fryser. |
|
Opskriften er vist 648899 gange,
og udskrevet 13234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (299 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2016-07-29 21:58:29 dejlig og forholdsvis "let" is (flødemængde ift. æg), men et væld af variationsmuligheder - her er både forsøgt med M&M peanut, Oreos, Thoms skildpadder og daim, og alle kan bestemt anbefales :-) anonym - 2016-04-30 16:42:15 Jeg har lavet den her is op til flere gange -og den gør LYKKE hver gang !! anna pedersen - 2016-04-09 17:24:35 jeg synes det er en skøn is med daim, kan godt tænke mig og høre om der er nogen der har prøvet, at pynte isen med flødeskum ,og så fryse den, hvordan bliver det og kan der evt . tilsættes noget i der gør at fløden holder en fin facon. Ida Friis Bundgaard - 2016-02-03 20:43:44 Den er god den er lækker og usund Michelle :) - 2015-06-07 20:29:27 Hej. Da jeg har foreslået min lærer at lave denne is i skole, skulle jeg jo bruge opskriften. Vi kan bare ikke rigtig se hvor lang tid den skal stå i fryseren? Så hvis der er nogen der har lavet den, som lige vil hjælpe os vil vi blive meget glade. :) Annie - 2014-10-07 15:15:38 Den dejligste is kommer daim mørk chokolade og knuste makroner samt lidt lakrid pulver og alle elsker den. Så mange tak til ejeren af opskriften 😉 anonym - 2014-10-05 21:38:57 Brug 100 gr. Chokolade-dobbelt portion anonym - 2014-07-18 16:14:22 Skal fryse hurtigt så den bliver cremet anonym - 2014-02-26 15:59:03 Smager skønt kom lidt daim og makroner i gør den ikke ringere Majken & Kurt - 2013-12-20 22:42:06 Vi har fulgt opskriften nogenlunde, og det ser ud til at det virker. Mht æg, fløde osv kan man bruge opskriften her som en guide, det gjorde vi, og før vi puttede den i fryseren smagte "soft isen" helt fantastisk. kageglade pige - 2013-10-13 20:02:42 Kan man bruge sukker i stedet for flormelis? fam Kristensen - 2013-10-04 23:19:22 Den er desværre lidt som frossen "guf" ikke så meget flødeis over den opskrift Lone - 2013-09-26 15:59:00 Har lavet den is så mange gange med stor succes. Prøv lige at drysse lidt lakridspulver i - det er bare lækkert. nanna - 2012-05-07 18:57:37 det lyder mega godt Maja - 2012-03-20 00:45:41 Den er super nem at laver og smager forrygende, en variant jeg lavede var med hård nougat med hasselnødder, knust i inden den fryses, stor interesse for den her hjemme, den blev spist samme aften :-) Karina - 2011-12-21 12:50:35 Dette er en super god og nem is. Jeg kom 4 skildpadder fra Toms chokolade i. Serverede det til min fødselsdag, og alt blev spist. Gæsterne var imponeret. Skal lave den igen til nytår.:) anja - 2011-11-04 20:39:58 fantastisk god hjemmelavet is, alle jeg har lavet den til elsker den. så god opskrift :D Michaela - 2011-10-19 14:30:05 Det er en super god og let is at lave. Og det er en opskrift man kan huske. mor-christensen - 2011-10-12 15:03:25 Inge. Det var en supernem opskrift. Så er det bare at vente til den er frosset færdig. Er meget spændt på at smage den. :) - 2011-08-03 01:22:40 min kæreste havde lavet den dejligste aften med god mad , sterrinlys , blomster osv. hvor han så helt igennem overrasker mig med is han selv har lavet :) og viser mig så denne opskrift så der er ingen tvivl om at det er en vi bruger igen .. camis - 2011-07-16 13:41:23 DEN HER ER IS ER DEN BEDSTE EVER!!!!! har aldrig smagt en der var så god!!! jeg tog daim i uhm... selvom jeg kun er 13 er den her nærmest en ( ørehængere) kan den udenad!! kan anbefale den her stort!! camilla - 2011-06-28 11:44:10 jeg er kun 13 og har levet den flere gange, den er så nem og god at jeg kan den ud af hovedet!!! kan 100% anbefales og lækker til denne varme sommer camilla maria - 2011-06-14 07:54:52 hvor lang tid skal i frysseren anonym - 2011-04-08 16:05:28 Hvor lang tid skal den stå i fryseren? Annemette - 2011-02-19 21:12:47 super god is, men 50g mørk chokolade er for lidt og det smager rigtig godt hvis man putter chokolade-sause i det er bare rigtig lækker og det kan stadig se pænt ud :) Janni - 2011-02-16 22:10:36 Isen blev virkelig lækker! Jeg brugte også 4 æg og tilføjede en halv vaniliestang (tak for tippet tyksaksen) Jeg lavede halvdelen af portionen med hakket mørk chokolade og den anden halvdel med 1 1/2 dl jorbærgrød (den fra Skælskør Frugtplantage). Det ville ikke gøre noget, hvis man kom mere end 1 1/2 dl i. Men begge portioner smagte super godt og det er første gang jeg selv har lavet is stausø - 2011-02-16 16:10:43 Uhmmmm Det er godt nok en god is.. Den er også nem at lave.. sofie - 2011-02-08 11:26:09 der måtte gerne stå hvad det er for en is tyksaksen - 2011-01-01 19:11:59 Rigtig Rigtig god is opskrift, har prøvet flere og den her er den bedste! så nem og uden krystaller.. man kan anvende hvad som helst i :)Jeg brugte så kun 4 æg i stedet for 6 stk. samt vanillie fra en vanillie stang. anonym - 2010-12-28 14:40:59 Super nem opskrift. puttede også marcipan og makroner på toppen. Mums Trine - 2010-05-24 19:07:29 Rigtig nem og lækker opskrift, rørte rundt et par gange under frysetiden, og tilsatte lidt vaniliesukker og marabou med diam smag.. Mumssss... Majbritt - 2010-04-30 13:35:27 Er spændt :-) Min datter Katrine har lige lavet en ordentlig potion i en jelloring med tilhørende top fra tupperware. Hun har brugt daim og lidt alm mælke chokolade.. :-) det ser bare mums ud anonym - 2010-03-28 19:19:36 Isen er nu i fryseren :-) Ser rigtig lækker ud. Jeg brugte nougat-chokolade og det fungerede fint. maria - 2010-03-24 12:06:21 jeg har lavet isen og den er så lækker jeg kom daim i og den smager skide godt og så sammen med noget frugt ved siden af anonym - 2009-11-19 21:32:49 det her er lækket og smager god men du skal ikke så meget sukker eller chocolade okay husk det!!!! Kokken - 2009-07-15 21:02:57 Skal der lægges noget over når den er i fryseren?? Michelle - 2008-12-11 18:48:44 Bliver den meget krystaliseret ? sille - 2008-07-30 16:30:09 jeg syntes den var god men i stedet for at tage chokolade i tog jeg jorbær mamelade i. fin opskrift mig du ved nok - 2008-04-18 20:48:47 den ser regtig lækker ud jeg har tænkt mig at prøve den her til sommer det skulle i/du tage at gøre hvis i har tid mette - 2006-12-26 20:35:49 kan man undvære chokoladen? Henriette - 2005-01-01 01:01:01 Halvdelen af Chokoladen synes jeg er fint. Når man bruger det hele synes jeg at den kommer til at smage for meget af chokolade. Ellers en super god opskrift :-) Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne