Pocheret torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torskefilet gerne torskeloins som er den tykkeste stykke på torsken skæres i portionsstykker.
Letsaltet vand bringes til kogepunktet. Tilsæt gerne peberkorn og laurbærblad. Kom fisken i vandet og giv den 8-10 minutter, der må gerne var være tændt for varmen men vigtigt at vandet ikke koger. Her har vi serveret med Ærter bonne femme og dilddressing med creme fraiche Tips: I stedet for vand kan torsken også pocheres i mælk. |
|
Opskriften er vist 640 gange,
og udskrevet 23 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne