Pariserbøf 05
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form en tynd firkantet bøf lidt stører end brødet, træk enderne op over kødet.
Steges på begge sider på en pande i smør, først på brødsiden. Når brødet er gylden vendes bøffen. 2 min på brødsiden 3 min på bøfsiden |
|
Opskriften er vist 104259 gange,
og udskrevet 941 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (270 stemmer) |
|
Kommentarer bedste bager - 2012-09-11 14:53:00 det smager godt og er nemt at lave !!! Caro'<3 - 2008-01-30 18:09:14 Det er nemt og samger godt. men prob ikk peberrod og rødbeder:D:P den de kalder MIG - 2005-01-01 01:01:01 peberrod skal ikke på, og hvor er spejlæget... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne