Plantebaseret Glutenfri Fladbrød
Kilde : TrueGreens Tilberedningstid : 25 minutter Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk først planteæg og plantemælk til en ensartet masse.
Tilføj dernæst soya og krydderier. Hvis du har en morder, så mal gerne hele peberkorn, røget paprika og oregano sammen (Valgfrit)
Smelt plantesmør på en varm pande og tilføj dejen i små portioner 2-3 af gangen. De skal have ca. 5-8 min på panden ved middel/middelhøj varme - alt afhængigt af komfur og pande.
Server som tilbehør til en krydret ret eller nyd dem med ønsket dressing til. |
|
Opskriften er vist 504 gange,
og udskrevet 33 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne