Sprød bacon i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Baconskiverne fordeles på en bageplade med bagepapir og stilles i en varm ovn.
250 grader C. almindelig ovn 10-12 minutter. 190 grader C. varmluft ovn 10-12 minutter. Når bacon er stegt lægges det på fedtsugende papir. Tips: Opskriften kan selvfølgelig bruges alle steder ud over brunch hvor du skal bruge sprødstegt bacon. |
|
Opskriften er vist 27980 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne