Vandbakkelser / wales stang

Vandbakkelser / wales stang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ole Jørgensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
2 dl.vand
 
125 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
3 Store Æg
 
Opskrift:
vand og smør bringes i kog i en gryde, når dette koger tages det af blusset og mel og bagepulver kommes i og der røres godt rundt indtil massen slipper grydesken, dette sker ret hurtigt.

lad massen køle af til du kan stikke en finger i massen uden at det er for varmt, så blandes æggene i massen et af gangen og røres godt i.

Masse kan formes og Wales Stang eller som små boller. husk på massen bliver dobbelt så høj og dobbelt så bred som det du ligger ud på bage pladen.

Dennes bages i ovn på 200 Grader i 15-20 min. De første 15min må du IKKE åbne ovnen så går det galt nemlig.





karakterer:
Opskriften er vist 9007 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu