Vandbakkelser / wales stang
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ole Jørgensen Indsendt : Red : |
|
|
vand og smør bringes i kog i en gryde, når dette koger tages det af blusset og mel og bagepulver kommes i og der røres godt rundt indtil massen slipper grydesken, dette sker ret hurtigt.
lad massen køle af til du kan stikke en finger i massen uden at det er for varmt, så blandes æggene i massen et af gangen og røres godt i. Masse kan formes og Wales Stang eller som små boller. husk på massen bliver dobbelt så høj og dobbelt så bred som det du ligger ud på bage pladen. Dennes bages i ovn på 200 Grader i 15-20 min. De første 15min må du IKKE åbne ovnen så går det galt nemlig. |
|
Opskriften er vist 9007 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne