Æggesalat med valnødder og basilikum
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bottlecar Indsendt : Red : |
|
|
Kog æg til de er hårdkogt (10 min) og køll dem af
Pil æg og hak dem groft Rist evt. valnødder i lidt olie og lad dem køle af Hak eller knus valnødderne groft Hak basillikum og purløg fint Bland alle ingredienser sammen i en skål og smag til med salt og peber Lad æggesalaten trække en time i køleskab Server på groft toastbrød eller groft (ristet) rugbrød. |
|
Opskriften er vist 4212 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne