Æggesalat med valnødder og basilikum

Æggesalat med valnødder og basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 PErs.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Bottlecar

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 æg
8 spsk.majonaise (gerne hjemmerørt)
1 håndfuld friske basilikumblade
2 spsk.finthakket purløg
1 håndfuld valnødder
1 tsk.dijonsennep
1 tsk.karry
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kog æg til de er hårdkogt (10 min) og køll dem af
Pil æg og hak dem groft
Rist evt. valnødder i lidt olie og lad dem køle af
Hak eller knus valnødderne groft
Hak basillikum og purløg fint
Bland alle ingredienser sammen i en skål og smag til med salt og peber
Lad æggesalaten trække en time i køleskab
Server på groft toastbrød eller groft (ristet) rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 4212 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu