Fantastiske flødekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : anette pedersen Indsendt : Red : |
|
|
mælken kommes i bunden af et ildfast fad.
kartofler, presset hvidløg, finthakket løg, salt og peber ligges lagvis i fadet. fløden hældes over. retten skal i ovnen 70 minutter ved varmluft. Tips: det letteste er at købe frosne kartofler i skiver, og det bliver mindst lige så godt. |
|
Opskriften er vist 10592 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Verner Haubjerg - 2013-03-20 18:33:42 Fløden må aldrig komme i, inden at kartoflerne har fået 20 minn. på 225 grader, for ellers bliver de meget bløde!! Verner Haubjerg - 2013-03-20 18:29:42 Jeg har gået til madlavning i flere år. Der lærte vi at lave flødekartofler. For når jeg har været til fest, og fået flødekartofler var det noget slattet noget. Ja hvorfor. Man skræller kartoflene, snitter dem i skiver og lægger dem i skråt lag. Et stk løg snittes fint, og lægges over sammen med salt og pebber. Når ovnen er oppe på 225 grader,sættes fadet ind i 20 min. Derefter kommer man fløde på og lade fadet stå med 200 grader i 40 minutter.så får man en fantastisk ret.Det her er en opskrift!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne