Grøn kartoffelsalat med pesto
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Pan Indsendt : Red : |
|
|
1. Skær kartoflerne i små stykker og kog møre (15-20 min.).
2. Hak løg. 3. Kom olivenolie på en pande og steg kartofler og løg sammen, til kartoflerne har fået en hår ydreside. 4. Kog samtidig ærter og bønner efter anvisningen på poserne. 5. Kom kartofler, løg, ærter, bønner og spinat i en skål og bland det hele sammen med grøn pesto. Mængden af pesto er en smagssag. Tips: Retten er god både varm og kold. Varm kan den bruges enten som et fuldt måltid eller som tilbehør, og kold gør den sig godt til en eventuel madpakke. |
|
Opskriften er vist 7969 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne