Roskildegryde (nem)
Indsendt af : Pan Indsendt : Red : |
|
|
Kom tomat, majs og bønner i en gryde og bring i kog. Husk at få al væden med fra dåserne og tilsæt vand, hvis det begynder at brænde på.
Klip risposen op og hæld ris i gryden. Tilsæt godt med krydderi og smag til undervejs. Lad retten koge under låg i 20-35 min. til risen er færdig. Tilsæt gerne lidt vand undervejs, hvis der ikke er nok væde i gryden. Tilsæt dåsen med ærter og gulerødder og kog ca. 5 min. mere. Tag gryden af varmen og lad den stå under låg i ca. 5 min. Tips: Kan også laves med pasta. Gider man ikke den "skrabede festival"-model, så drop gerne dåsegrøntsagerne og anvend friske efter eget ønske. Snittet hvidkål giver den i øvrigt god fylde. Drysset ost på toppen og et flute på siden er ikke helt af vejen :) |
|
Opskriften er vist 1904 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne