Roskildegryde (nem)

Roskildegryde (nem), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Skrabet festivalmodel:
1-2 ds.hakkede/flåede tomat
1 lille dåse majs
1 ds.bønner (efter egen smag)
1 ds.ærter og gulerødder
1 pose eller ca. 3 dl ris
 Hvidløgspeber
 Salt
 peber
 Evt.vand
 
Opskrift:
Kom tomat, majs og bønner i en gryde og bring i kog. Husk at få al væden med fra dåserne og tilsæt vand, hvis det begynder at brænde på.

Klip risposen op og hæld ris i gryden.

Tilsæt godt med krydderi og smag til undervejs.

Lad retten koge under låg i 20-35 min. til risen er færdig. Tilsæt gerne lidt vand undervejs, hvis der ikke er nok væde i gryden.

Tilsæt dåsen med ærter og gulerødder og kog ca. 5 min. mere.

Tag gryden af varmen og lad den stå under låg i ca. 5 min.

Tips:

Kan også laves med pasta. Gider man ikke den "skrabede festival"-model, så drop gerne dåsegrøntsagerne og anvend friske efter eget ønske. Snittet hvidkål giver den i øvrigt god fylde. Drysset ost på toppen og et flute på siden er ikke helt af vejen :)





karakterer:
Opskriften er vist 1904 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu