Lækkerbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kroll1 Indsendt : |
|
|
Mandler, hørfrø og solsikkekerner males til mel (Kan gøres i en kaffekværn eller blender)
Cornflakes knuses fint. Gæren smuldres og opløses i vandet, de øvrige ingredienser tilsættes. Hvedemel tilsættes til sidst, lidt ad gangen indtil dejen slipper skålen. Dejen æltes med hvedemel, indtil dejen slipper bordet. Del i to og læg i bageforme. Hæves ved stuetemperatur i min. 5 timer. Pensles med æggehviden. Bages ved 200 grader i 40-45 min. Tips: Så lykkedes det mig efter et par måneders eksperimenteren, at få lavet det efter min mening, perfekte brød. Brødet har en skøn smag, lækker krumme og dejlig skorpe. Det er langtidshævet, men bestemt ventetiden værd! (Langtidshævning gør at der ingen gærsmag er) |
|
Opskriften er vist 3885 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne