Pøllehorn
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jesperm Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes i en gryde, som herefter tages af varmen, mælk hældes i. Gæren udrøres herefter i mælke-margarine blandingen. De øvrige ingredienser hældes i en skål og mælke-margarine-gær blandingen hældes i under omrøring.
Det hele æltes herefter godt, og stilles til hævning et lunt sted i 60 min. tildækket. Dejen slås, og æltes godt. Rulles herefter til en pølse, og skæres ud i ca. 15 stykker. Pølserne skæres over i 3 lige store stykker, og bolledejen - de 15 stk. kommes nu udenom pølserne, dvs. pølsen rulles/pakkes ind i bollen. Bollerne kommes på bagepladen med bagepapir (eller smurt), og pensles til med æg, og bages i ovn ved 200 grader i ca. 15 min. til de er gyldne, på midterste rille. |
|
Opskriften er vist 4650 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne