Pøllehorn

Pøllehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

ReceptionRet : Reception - Diverse reception

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jesperm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.margarine
1 dl.mælk
25 g.gær
0.5 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
300 g.hvedemel
1 æg
1 pakkepølser
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Margarinen smeltes i en gryde, som herefter tages af varmen, mælk hældes i. Gæren udrøres herefter i mælke-margarine blandingen. De øvrige ingredienser hældes i en skål og mælke-margarine-gær blandingen hældes i under omrøring.

Det hele æltes herefter godt, og stilles til hævning et lunt sted i 60 min. tildækket.

Dejen slås, og æltes godt. Rulles herefter til en pølse, og skæres ud i ca. 15 stykker.

Pølserne skæres over i 3 lige store stykker, og bolledejen - de 15 stk. kommes nu udenom pølserne, dvs. pølsen rulles/pakkes ind i bollen.

Bollerne kommes på bagepladen med bagepapir (eller smurt), og pensles til med æg, og bages i ovn ved 200 grader i ca. 15 min. til de er gyldne, på midterste rille.





karakterer:
Opskriften er vist 4636 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu