Grahamsboller 02
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Gær smuldres i en stor skål.
Væsken tilsættes og der røres rundt, til gæren er opløst. Tilsæt salt, grahamsmel og hvedemel. Ælt dejen sammen. Lad den hæve i 30 minutter. Form bollerne og læg dem på en plade. Hæv igen i 45 minutter. Pensl bollerne og bag dem på 200 grader C. alm. ovn i 10-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 7313 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2013-05-30 14:36:54 Det er nogle meget dejlige boller med lidt "gods" i.Meget lette at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne