Alletiders Julespecier
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Dingenot Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen og sæt den på 200 grader.
Bland natron med melet og kom de øvrige ingredienser i. Del dejen i 4 lige store portioner og rul den ud i 4 pølser, med same omkreds, som du vil have kagerne i. Men en 5kr. str er fin. Læg dejen i køleskabet eller fryseren, så den er nemmere at skære ud i skiver ( en stor kniv er nemmest at arbejde med ). Skiverne skal ca være 3mm tykke. Bages på midterste rille i 8-10 min. Når de er færdige, da lad dem køle af på en rist eller et andet køligt underlag, som ikke er bagepladen. Tips: De smager af meget og er derfor en af mine favoritter. Husk at opbevare dem i en lufttæt beholder, fx en julekagedåse :) |
|
Opskriften er vist 6882 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne