Hjemmelavet is med marcipan og chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 214049 gange,
og udskrevet 4917 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2019-05-10 21:06:37 Også lækkert at tilsætte hindbær sammen med de øvrige ingredienser Mormor - 2013-06-13 13:33:35 Jeg lavede den med Daim og chokolade til en børnefødselsdag (21 personer) og alt blev spist. Jeg lavede den til 24 personer. Det var et hit. Jeanette - 2013-03-01 16:58:46 Mums. Lige hvad gæsterne kunne bruge. Per - 2012-07-02 13:58:30 Dette her er en parfaitis, og her bruges der piskefløde som er pisket til skum, og er ikke beregnet til ismaskine. Til ismaskine bruges der gerne iscreme, en creme som koges op med æggeblomme, søg på gelato for opskrifter. Carol_dk - 2012-07-01 20:26:22 Jeg prøvede at lave den og puttede i min ismaskine. Konsistensen blev rigtig dårlig? Er der en, der kan forklare mig hvorfor? Smagen var rigtig god :o) Morfred - 2012-05-01 15:14:48 Svar til ham den trætte og Trine: Det er endnu nemmere hvis man river marcipanen på den grove side af råkostjernet. Brug i øvrigt hellere en fuldgod 70% chokolade istedet. Det bliver den i hvert tilfælde ikke ringere af... 50 g hakkede hasselnødder gør den HELLER ikke ringere :-) Trine - 2012-04-22 13:08:05 svar til "ham den trætte...": Marcipanen skal skæres ud i mindre tern/stykker og blandes på den måde med resten. Den skal ikke "opløses". ham den trætte... - 2011-07-18 17:58:23 hvordan for i fordelt marcipanen?? Charlotte Ladegaard - 2010-12-28 12:40:58 Is med marcipan og chokolade - det er lykken - og især denne - har prøvet den flere gange :-) Gitte - 2010-04-18 23:17:08 Skøn is. Har aldrig prøvet at lave is før men det blev super godt:) M - 2008-05-30 13:18:14 Har i flere år været den bedste i for hele familien Caroline - 2007-09-10 19:44:40 Den lyder helt vildt god, må bare prøve den ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne