Svogers Morgenmad
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Svoger Indsendt : |
|
|
Skær baconskiverne i ca. 4 cm lange stykker og skær toastbrødet i tern.
Rist baconstykkerne på en pande og rist bagefter brødternene i baconfedtet. Kog æggene (afhængigt af størrelsen) 3 - 4 minutter, så de er meget blødkogte. Bland brød og bacon og fordel det i to dybe tallerkner. Slå hul på æggene med en skarp kniv og grav æggemassen ud over brødet og baconen med en teske. Server straks. Krydr evt. med lidt salt og peber. Tips: Er rigtig god når man har tømmermænd :-) |
|
Opskriften er vist 4826 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Esben - 2014-02-21 11:17:44 Nemt og lækkert. Go opskrift Thomas - 2013-03-20 18:25:09 Det smager rigtig godt :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne