Sønderjyske musenødder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
Fotograf: Anja |
|
Ælt alt sammen til en masse. Rul til stænger og sæt i fryser i en ½ til 1 time.
Skær med skarp kniv i ikke for tykke skiver ca. 3-4 mm. Bages ved 200 grader C. varmluft i ca. 7 minutter eller til de er gyldenbrune. Tips: Der bliver ca. 400 af 1 portion |
|
Opskriften er vist 16523 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne