Krydret juleboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Tanja Indsendt : Red : |
|
|
Varm sødmælken med smøret, pisk ægget i mælkeblandingen og rør gær i, bland alle de tørre ingredienser og ælt det med mælkeblandingen. Skal hæve i 40 min.
rul derefter bollerne i ønsket str. efterhæv dem i 30 min. pensel dem derefter med æg og drys eks. lidt rørsukker og hakket mandler på, kommes i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 8-10 min. alt efter størrelsen på bollerne og din ovn. Tips: Kan også lave med rosiner eller sukat i. |
|
Opskriften er vist 5117 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-05 15:41:16 Øh... Der står ikke noget om hvor meget gær der skal bruges .. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne