Svenske kanel boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : må gerne fryses Indsendt af : Thea Pii Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen 250 grader.
Smelt smørret i en lille gryde/kasserolle. Hæld mælken i og lad blandingen blive ca. 37 grader (ca. lille finger varmt). Opløs gær i blandingen. Tilsæt salt, sukker og kardemomme. Tilsæt 2/3 af melet. Rør dejen blank (ca. 4 minutter på røre maskine). Tilsæt resten af melet (gem lidt af melet til ældningen). Lad dejen hæve i ca. 30 minutter (dejen må ikke forstyrres mens den hæver). Slå dejen ned. Hæld dejen ud på melet bord. Rul en tyk pølse og skær den over på midten. Og rul den ud i en rektangel. Rør fyldet sammen. Bred den ud på dejen. Rul den sammen, skær hver pølse i ca. 24 stykker. Læg sneglene i papir formene og sæt dem på en bageplade. Lad dem hæve i 30 minutter (forstyr dem ikke). Pensles. Sukker, mandelflager eller flormelis strøes på. Bages midt i ovnen i 5-8 minutter. Afkøles. Tips: super lækkre en kold vinter dag når de er varme. |
|
Opskriften er vist 5951 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-07 08:27:18 fin dej, havde dog problemer med varmluftovn, de blev meget hurtigt færdige uden på, men tog laaang tid om at blive færdige inden i . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne