Hjemmelavet flødeis

Hjemmelavet flødeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjemmelavet flødeis, billede 4 Hjemmelavet flødeis, billede 1 Hjemmelavet flødeis, billede 2 Hjemmelavet flødeis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Opskrift:
Æggeblommerne piskes godt sammen med sukkeret. Pisk fløden til skum og hældes i skålen. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtig med det andet. ( man må ikke rører det i ) Nu tilsættes et smagsstof efter behov og det skal også vendes forsigtig i og ikke røres i.

Nu er isen klar til at komme i skåle, forme osv. og derefter i fryseren.

Tips:

Smagsstof:
Vanilje
Hakkede Nødder
Hakket Chokolade

Smagsstofferne kan bruges sammen eller hver for sig





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet flødeis

karakterer:
Opskriften er vist 213000 gange,
og udskrevet 4035 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (134 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9709 (2311 kcal)
KJ pr. Pers. 1941 (462 kcal)
Vægt ialt 734 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1322 KJ (314 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 27.3 gram
Kulhydrat 14.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-04-27 17:01:44
Prøv at rive marcipan og komme det i ❤️Det smager fantastisk

  -   2019-03-05 22:35:25
jeg lavede dobbelt portion , og fik 3Liter

  -   2018-10-09 14:35:15
Har puttet kirsebær I, inden jeg sat i fryseren smagte jeg uhmmm

  -   2018-06-29 13:08:15
Normaltvis får du 1 l, is ud af 5 dl. piskefløde

  -   2018-03-12 11:59:33
Der står ikke hvor mange ML der er i :(:(

  -   2017-10-20 18:41:05
Mega lækker.

  -   2016-12-07 09:13:27
hvor mange liter kommer der ud af opskriften

  -   2016-09-20 14:57:50
Hvor mange æggehvider og blommer menes der? Er det "pakker" der bliver snakket om? :)

  -   2014-01-03 23:55:30
rigtig skøn is, husk at lave rigeligt ,da den meget hurtigt bliver råguffet,den er meget nem at lave ,som et ekstra plus.Den får seks stjerner af mig ,og dem som har smagt den

  -   2012-08-02 15:04:46
hvor mange bærger æggeblomme og hvider er det???

  -   2012-08-02 15:03:38
BEDSTE ISOPSRIFT JEG HAR LAVET!

  -   2012-03-29 12:31:51
er det ikke lige meget om det er blommeæg eller om det er hvid æg hvad nu vis jeg har hvid æg og heller det i sted for blomme æg

  -   2011-08-20 22:42:29
isen er meget god men kan man komme mere fløde i vis man har en der skal tage på???

  -   2010-01-17 18:43:41
Plejer at komme vanilie i når fløden piskes og ikke til sidst som forskrevet. Så kommer den også HELT ud i hele isen og risikere ikke at komme til at sidde i klumper.

  -   2008-12-05 01:45:20
Jeg har flere gange lavet denne is og det har været med stor succes. den er nem og den er hurtig at lave og så smager den formidabbelt. personligt plejer jeg at benytte mig af hakket chokolade og vanille i samme is da det simpelthen bare smager skønt, men det er jo smag og behag. :)

  -   2008-07-08 13:44:19
det er en god is. Men den feder lidt. Jeg kunne godt tenke mig at få en fedt fattig is med en god smag jeg kikker lidt videre på din eller jeres side. Venlig hilsen Chrele

  -   2007-08-25 10:02:23
jeg kender nogen der har fået salmonella, men de overlevede, heldivis

  -   2007-05-26 15:16:10
Hvilken slags vanille? stængler eller vanillesukker????

  -   2007-05-22 17:37:05
Jo det er past. æggeblommer. Jeg tror det er underforstået

  -   2007-02-15 19:09:29
er det ikke past. æg i mener ellers kan man jo få sermonella? jegille nådig blie syg.....

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg vil skyde på at der skal bruges 1 spsk. vanille

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor meget vanilie skal der i? Vil lave opskriften nu, men er lidt i tvivl om hvor meget vanilie der skal i! Skrevet d, 24 juni 2006 kl. 12:57

  -   2005-01-01 01:01:01
den er rigtig god

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god tar at prøv den

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker ..lækker dessert