Hjemmelavet flødeis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommerne piskes godt sammen med sukkeret.
Pisk fløden til skum og hældes i skålen.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtig med det andet. ( man må ikke rører det i )
Nu tilsættes et smagsstof efter behov og det skal også vendes forsigtig i og ikke røres i.
Nu er isen klar til at komme i skåle, forme osv. og derefter i fryseren. Tips: Smagsstof: Vanilje Hakkede Nødder Hakket Chokolade Smagsstofferne kan bruges sammen eller hver for sig |
|
Opskriften er vist 213716 gange,
og udskrevet 4039 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (134 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Hansen - 2019-04-27 17:01:44 Prøv at rive marcipan og komme det i ❤️Det smager fantastisk Søren - 2019-03-05 22:35:25 jeg lavede dobbelt portion , og fik 3Liter Stella - 2018-10-09 14:35:15 Har puttet kirsebær I, inden jeg sat i fryseren smagte jeg uhmmm Per - 2018-06-29 13:08:15 Normaltvis får du 1 l, is ud af 5 dl. piskefløde Jonas Thomsen - 2018-03-12 11:59:33 Der står ikke hvor mange ML der er i :(:( Esben - 2017-10-20 18:41:05 Mega lækker. stein bagger - 2016-12-07 09:13:27 hvor mange liter kommer der ud af opskriften Rebekka - 2016-09-20 14:57:50 Hvor mange æggehvider og blommer menes der? Er det "pakker" der bliver snakket om? :) jette - 2014-01-03 23:55:30 rigtig skøn is, husk at lave rigeligt ,da den meget hurtigt bliver råguffet,den er meget nem at lave ,som et ekstra plus.Den får seks stjerner af mig ,og dem som har smagt den Miv - 2012-08-02 15:04:46 hvor mange bærger æggeblomme og hvider er det??? Helle Jensen - 2012-08-02 15:03:38 BEDSTE ISOPSRIFT JEG HAR LAVET! nadia - 2012-03-29 12:31:51 er det ikke lige meget om det er blommeæg eller om det er hvid æg hvad nu vis jeg har hvid æg og heller det i sted for blomme æg Maria - 2011-08-20 22:42:29 isen er meget god men kan man komme mere fløde i vis man har en der skal tage på??? anonym - 2010-01-17 18:43:41 Plejer at komme vanilie i når fløden piskes og ikke til sidst som forskrevet. Så kommer den også HELT ud i hele isen og risikere ikke at komme til at sidde i klumper. Dan-Bjarti - 2008-12-05 01:45:20 Jeg har flere gange lavet denne is og det har været med stor succes. den er nem og den er hurtig at lave og så smager den formidabbelt. personligt plejer jeg at benytte mig af hakket chokolade og vanille i samme is da det simpelthen bare smager skønt, men det er jo smag og behag. :) Chrele - 2008-07-08 13:44:19 det er en god is. Men den feder lidt. Jeg kunne godt tenke mig at få en fedt fattig is med en god smag jeg kikker lidt videre på din eller jeres side. Venlig hilsen Chrele martin - 2007-08-25 10:02:23 jeg kender nogen der har fået salmonella, men de overlevede, heldivis anonym - 2007-05-26 15:16:10 Hvilken slags vanille? stængler eller vanillesukker???? linda - 2007-05-22 17:37:05 Jo det er past. æggeblommer. Jeg tror det er underforstået Ester - 2007-02-15 19:09:29 er det ikke past. æg i mener ellers kan man jo få sermonella? jegille nådig blie syg..... Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil skyde på at der skal bruges 1 spsk. vanille Christina - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget vanilie skal der i? Vil lave opskriften nu, men er lidt i tvivl om hvor meget vanilie der skal i! Skrevet d, 24 juni 2006 kl. 12:57 julie - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god ida - 2005-01-01 01:01:01 den er god tar at prøv den krampen - 2005-01-01 01:01:01 lækker ..lækker dessert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne