hjemmelavede Tortellini i fad
Indsendt af : Therese Indsendt : Red : |
|
|
æggene slås ud i en skål.
1 dl. olie tilsættes. 5 store spiseskeer mel, med top. 3 spiseskeer grahams/durum/ - Det hele æltes sammen, tilsæt mere mel, hvis dejen er for tynd. Dejen skal ikke være klistret, men elastisk. dejen pakkes ind i husholdningsfilm, og stilles i køleskabet. brug en kasserolle, med en klat smør, margarine, eller hvad du foretrækker. tag din hvidløgspresser, og pres 3 af de 6 fed hvidløg, ned i kasserollen, steg det en lille smule, det må endelig ikke blive svitset. tag gryden af kogepladen. Hak skinkestrimlerne til det ligner lidt hakkekød. put strimlerne i kasserollen, tilsæt to spiseskeer pastasauce/tomatpuré, og krydderier efter eget valg. tag kasserollen på kogepladen igen, og lad det blive godt varmt, rør godt rundt. når det så har boblet lidt, tages kasserollen af kogepladen. Tag dejen ud af køleskabet, og find din kagerulle, eller pastamaskine frem. Del dejen op, i små stykker, og rul til dejen er ca. 20 cm lang, og 5 cm bred. Når hele dejen er færdig udrullet, skæres små firkanter ud, med en diameter på ca. 5 cm. fyldet fra kasserollen lægges på midten af firkanterne og foldes. Når alle tortellinierne er foldet, lægges de på køl. tag en stor gryde, fyld vand og en tsk. salt. lad det koge lidt. tag endnu en kasserolle frem, hak og knus hvidløg og løg heri, lad det svitse lidt, men ikke meget. hæld flåede tomater, pastasauce/tomat puré heri, og smag til, så det får smagen du ønsker. Når det har simret hældes det i et fad. Ovnen tændes på 200 grader. Totelinnierne, som gerne skulle være lidt hårde, hældes i det kogende vand. og koges i 5-7 min. vandet fra disse hældes ud, og tortellinierne hældes i fadet. Det hele røres rundt. Osten puttes over, og fadet sættes i ovnen til osten er som ønsket(sprød, smeltet eller hvad man er til) ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 4939 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne