Lime Laks med salat og lime/fennikeltop dressing
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Julie Indsendt : Red : |
|
|
Til laksen:
Salt, sukker, groft peber samt de revet skaller fra lime, blandes sammen smørres ud over laksen. Og lad den stå på køl i 24 timer. Og skær den ud i tynde skiver. Salat: Skær fennikel og agurk fint. Dressing: olivenolie,limesaft,salt,peber og fennikeltop blandes. Og lad den ikke stå mere end 1 time. Tips: Der til kan spises lækkert lunt brød |
|
Opskriften er vist 5756 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne