Kalvespidsbryst med stegte grøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvespidsbryst Indsendt af : TommyP2 Indsendt : Red : |
|
|
Bryststykket brunes i en stegegryde. Grøntsagsbouillon og hvidløg tilsættes. Evt. salt, men ikke nødvendigt, idet bouillonen giver saltsmag. Koges i ca. 2 timer.
Kartoflerne skylles (steges med skrald). Gulerødder skældes og deles, så de er på størrelse med kartoflerne porrerne skylles og deles i stykker på størrelse med kartoflerne. Kartofler, gulerødder og porre saltsteges i en sorterpande i ca 50 min. Peberrodssovs tilberedes af stegeskyen, madlavningsfløde og evt. ekstra jævning efter behag Tips: Groft flute/ciabattabrød med smør er godt tilbehør hertil. |
|
Opskriften er vist 17559 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne