Pasta med skinke, bacon og tomatflødesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Marianne Indsendt : |
|
|
Varm olien op i en gryde. Steg baconen næsten spød i den varme olie.
Når baconen næsten er sprød, kommes skinken i gryden og steges med, indtil baconen er sprød og skinken har fået lidt farve. De hk. tomater kommes ned i gryden i baconen og skinken, det bringes i kog og koger et par minutter. Piskefløden hældes ned i tomatsovsen, og sovsen koges op. Krydr med salt, peber og oregano og lad retten kog et par min. Kog spaghettien i rigeligt, let saltet vand efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og bland spaghettien sammen med tomat- flødesovsen. Servér retten med friskrevet parmesan. Tips: Det er en lækker pastaret, der ikke tager mere end max. 20 min. at bikse sammen, så den er perfekt til en dag, hvor det skal gå lidt hurtigt. |
|
Opskriften er vist 49910 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-22 15:26:56 Per, det er de kogte tynde skinkestrimler man køber i pakker a 200 g Per - 2012-11-26 23:14:48 Er det rå skinkestrimler der bruges, eller er det de kogte tynde strimler? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne