Verdens bedste is
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : rach0207 Indsendt : Red : |
|
|
Til sovsen:
Bring vand og kakaoen i kog og lad den stå. Til isen: Varm æggeblommerne, den kondenseret mælk og mælken op, men den på ikke koge, lad den stå ved lav tempratur. Pisk æggehvider og piskefløden hver for sig og rør det sammen, og efterfølgende rør det ned i æggesnapsen. Tag chokoladesaucen og put det ned i et ildfast fad og put de andre ingredienser i, lad det køle af og put det i fryseren. Tips: Kondenseret mælk kan være svært at skaffe, men kig efter det i f.eks. asiatiske specialforretninger, fakta, rema 1000 og Føtex. |
|
Opskriften er vist 5514 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer bibbe - 2013-12-29 21:33:40 prøv at læse beskrivelsen igennem. I ingredienserne står der æggehvider, men de bliver ikke nævnt i beskrivelsen. Til gengæld skal der bruges to gange æggeblommer. Og til sidst nævnes æggesnaps som bliver lavet af æggeblommer og sukker. Men igen, der er ingen sukker i ingredienserne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne