Pølsehorn 11
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Marie R Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret, hæld mælken og fløden i og varm op til blandingen er lillefingervarm.
Rør gæren i den lillefingervarme mælkeblanding og tilsæt salt, sukker, æg og det meste af melet. Ælt dejen til den er blød og smidig med det nødvendige mel. Lad dejet hæve et lunt og tildækket sted ca. 1/2 time. Del dejen i to stykker. Rul hvert stykke ud til en cirkel. Skær hver cirkel i 10 trekanter. Halver pølserne og læg en i på hver trekant. Rul dejstykkerne til horn - rul fra den brede ende mod den spidse ende. Læg hornene på en plade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 15 min. Pensl med æg og bag pølsehornene 15-20 min. ved 200 grader C varmluft. |
|
Opskriften er vist 8200 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Jannie - 2016-07-11 17:09:28 De bedste pølsehorn ever! anonym - 2013-04-11 16:16:16 Kan klart anbefales. Anette - 2013-04-11 16:14:03 Super gode og nemme at lave. De får helt klart 10. En god dej, og hvis man gerne vil have lidt mere smag så er det lækkert med pølser som er krydret :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne