Stegte sild i eddike
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Tør sildefileterne, giv dem et snit over ryggen og vend dem i rugmel blandet med salt og peber. Smelt fedtstoffet og steg sildefileterne gyldne. Læg dem på fedtsugende papir.
Bland lagen, giv den et opkog og lad den blive kold. Skær løgene i tynde skiver. Læg de stegte sild i en skål sammen med halvdelen af løgene, der lægges lagvis mellem sildene. Hæld lagen over. Lad sildene trække mindst 1 døgn. Kom de sidste løgringe over sildene ved servering. |
|
Opskriften er vist 6898 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Tot - 2013-05-03 15:30:51 Lækre sild og nem opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne