Julesaft
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær æblerne i både og fjern kerner og stilke.
Skræl klementinerne. Læg al frugten i en 5 liters gryde. Tilsæt vand. Sæt låg på og bring gryden i kog. Skru lidt ned for blusset og lad det koge under låg i 30 minutter. Si saften og hæld den tilbage i gryden. Lad den koge i 5 minutter mens du tilsætter SØD, vaniljesukker og atamon. Hæld saften på atamon-skyllede flasker. |
|
Opskriften er vist 4370 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne