Blåbærsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : cthode Indsendt : Red : |
|
|
Skær sildefileterne i bidder. De frosne blåbær koges møre i lidt vand. Hæld sukker i, og smag til (De skal være ret søde). Lad blåbærlagen køle af. Bland sildestykkerne i lagen sammen med finthakket løg. Pynt med hakkede løg, hårdkogte æg i både og frisk dild. Silden må gerne trække i lagen i 1 døgn i køleskab (er dog ikke nødvendigt).
|
|
Opskriften er vist 7430 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-29 18:16:52 det må jeg prøve at lave, har købt det i fiskehandel og det smagte helt vildt godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne