Osso Buko 03
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Steffen Indsendt : Red : |
|
|
kødet vendes i mel tilsat salt og peber og brunes, evt. af nogle gange.
løg snittes brunes i resten af fedtstoffet. champignonerne skæres i skiver og kommes i gryden. gulerødderne skrælles og rives og suppeurtene kommes i koges lidt ind tilsæt tomatpure, grøntsagsbouillon og røvinen. Kødet lægges tilbage. Småkoges under låg i 2-3 timertil kødet er godt mør. smages til med salt og peber. Tips: servers med kartofler, kartoffelmos eller ris |
|
Opskriften er vist 10052 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer harly - 2012-11-28 17:08:53 mon ikke, det skulle være 3 dl. rødvin? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne