Hyben / Æble tærte med kanel
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Jennie Indsendt : |
|
|
Dejen æltes sammen og sætte i køleskabet, mens fyldet laves.
Fyldet hældes i en gryde og koges til det får en grødagtig konsistens. 2/3 af dejen rulles ud og lægges i en tærteform. Fyld lægges i. Resten af dejen rulles og lægges i et fletværk over. Bagetid: 25 minutter ved 200 grader midt i ovnen - varmluft. Tips: Kan serveres med flødeskum, cremefraiche eller helt uden tilbehør. |
|
Opskriften er vist 6075 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne