Fedtebrød med romglasur
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
blandes
trilles til stænger og trykkes let bages ved 200 C. varmluft i 7 - 10 minutter. efter bagning medens de er varme kommes glasur på og skæres ud i stykker Tips: 1 portion giver ca. 120 stk. |
|
Opskriften er vist 7535 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne