Spaghetti Bolognaise - af en slags
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 180 grader C. varmluft. Brug en stor gryde, der kan gå i ovnen.
Sautér pancetta/bacon og rosmarin gylden i lidt olivenolie i den meget varme gryde. Tilsæt løg og hvidløg og steg videre i 3 min., til det er blødt. Vend oksekødet i og brun det. Når oksekødet er brunet hældes rødvinen i. Rødvinen skal koge en smule ind, hvorefter oreganoen, de hk. tomater og tomatpureen tilsættes. Gryden bringes i kog, smages til med salt, peber oregano og evt. timian. Når bolognaisen koger, dækkes gryden til med bagepapir eller et låg og stilles i ovnen i 1½ time. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken i rigeligt vand tilsat salt, når bolognaisen er ved at være færdig. Dryp den af i et dørslag. Vend friske basilikumblade i bolognaisen lige inden servering, anret med spaghetti og reven parmesan. Man kan servere en god grøn salat sammen med spaghettien. Tips: Sørg for at have rigelig spaghetti til denne ret, for den smager så godt, at alle vil have en ekstra portion. |
|
Opskriften er vist 3209 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne