Cassata is

Cassata is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
1 dl.sukker
3 dl.fløde
2 spsk.appelsinlikør
2 spsk.stærk kaffe
1 pk.chokoladevafler
10 røde cocktailbær
 pynt med chokoladekaffebønner
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker luftigt og bland med pisket fløde, tilsæt likør og kaffe. Beklæd en lille brødform med vafler og hæld cremen i. Læg cocktailbærrene i og lad isen fryse natten over.

Anret i lagkagestykker med chokoladebønner.





karakterer:
Opskriften er vist 20175 gange,
og udskrevet 282 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-07 16:55:14
Isen kan med fordel røres halvstiv på ismaskine. Det gør den med blød og glat i konsistensen