Cassata is
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker luftigt og bland med pisket fløde, tilsæt likør og kaffe. Beklæd en lille brødform med vafler og hæld cremen i. Læg cocktailbærrene i og lad isen fryse natten over.
Anret i lagkagestykker med chokoladebønner. |
|
Opskriften er vist 20175 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2007-09-07 16:55:14 Isen kan med fordel røres halvstiv på ismaskine. Det gør den med blød og glat i konsistensen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne