Nougat/kaneltrøfler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Kom fløde og kanel i en gryde.
Opvarm blandingen under omrøring til den koger. Lad den simre et par minutter derefter. Hak chokolade og nougat i mindre stykker og kom det i en skål. Hæld den varme fløde over nougat og chokolade. Lad det stå et minut og begynd så at røre forsigtigt rundt, til det bliver en ensartet masse. Tilsæt smør og vaniljesukker. Find elpiskeren frem og pisk godt igennem, til det har trøffelkonsistens. (Dejen kan godt være lidt våd/flydende stadigvæk, men det vil størkne bedre i køleskabet.) Sæt det i køleskabet i 12 timer (over natten). Når dejen er kold, rulles den til kugler i ønskede størrelser. Sæt kuglerne i fryseren en times tid, til de er helt kolde. Smelt den mørke chokolade og rul kuglerne i den. Sæt kuglerne på et stykke bagepapir for at dryppe af og pynt dem med krymmel, inden chokoladen størkner. Når chokoladen er størknet, lægges kuglerne forsigtigt på på en tallerken og sættes i køleskabet (gerne natten over), til de er helt faste i konsistensen igen. Tips: Trøflerne er et 3 dages projekt. Dag 1: Lav dejen. Dag 2: Form dem og dyp dem. Dag 3: Spis dem. |
|
Opskriften er vist 2960 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne