Bøf med spejlæg og sovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene i skiver og steg dem brune på en pande i rigelig smør.
Kødet deles i to og formes til to bøf. Drys dem med salt og peber. De steges som en steak. Kom dem på en lille glohed pande med lidt olie, og svits dem hurtig på begge sider. Tilsæt smør og knust hvidløg og steg dem til den røde væske fra kødet viser sig på toppen. Fedtstof fra løgene samt bøfferne hældes sammen og tilsættes bouillon og fløde. Kog det sammen og jævn det evt. De to æg spejles på en pande. Rugbrødet ristes. Bøf med løg lægges ovenpå brødet og øverst et spejlæg. Ved siden af lægges sovsen. |
|
Opskriften er vist 7207 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne