Boller med chili og parmesanost
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke Fryseegnet!!! Indsendt af : Anne00 Indsendt : |
|
|
forvarm ovnen til 190 grader.
bland mel, bagepulver, salt, sukker og chilipulver sammen. tilsæt smør, og ælt det sammen til en brødkrummelignene masse. vend parmesanost og friskt chilli i. tilsæt nu mælk og vend det hele sammen med en dejskraber. (pas på ikke og røre for meget) form dejen med en spiseske ca. en pr. bolle. sæt dem på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 12 minutter til de er let gyldne. server dem lune og helst samme dag. Tips: Lav gerne dobbelt portin, de bliver hurtigt spist. |
|
Opskriften er vist 4560 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2017-02-19 12:56:01 Gode osteboller med mindre Chili! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne