Perfekt til madpakken
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lonniestar Indsendt : Red : |
|
|
Madbrød: Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt vand og kærnemælk. Blandingen skal være lillefingervarm. Hæld den i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold ½ dl hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk dejen med et låg eller alufolie og stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Fyld til madbrød: Rist peberfrugt og løg i en pande, ved jævn varme og under omrøring, i ca. 3 min., eller til vandet er fordampet. Lad peberfrugtblandingen køle lidt af og vend skinke, oregano, salt og peber i. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 8 stykker og form dem til boller. Rul dem flade (ca. 17 cm i diameter). Læg 3 spsk fyld på halvdelen af hvert stykke dej. Fordel osteskiverne på fyldet. Pensl kanten på dejstykkerne med kærnemælk og fold dem sammen til "halvmåneformede" madbrød. Tryk kanterne sammen med en gaffel. Fordel madbrødene på en plade med bagepapir og pensl dem med kærnemælk. Bag madbrødene midt i ovnen. Lad brødene køle af på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 4930 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lonniestar - 2012-11-11 17:59:51 Pensling: kærnemælk Bagetid: Ca. 20 min. ved 200°. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne