Jordbærfromage
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : nej Indsendt af : aoge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg husblassen i blød i en skål koldt vand.
Kog jordbærerne i en gryde md vandet, tilsæt sukker og smag til. Kog jordbærerne godt ud og blend dem til slut så de er helt purerede. Tag gryden af blusset og tilsæt den bløde husblas, du har vredet fri af det værste vand. Rør godt. Stil jordbærerne på køl indtil de er kolde, men ikke stivnet helt. Pisk fløden med vaniljesukkeret, ikke for stift. Tag 1/3 af flødeskummet og rør det forsigtigt sammen med jordbærerne, vend derpå jordbærmassen over i resten af flødeskummet og saml det forsigtigt. Stil fromagen i køleskabet i mindst 6 timer, og gerne til næste dag. Kan evt. toppes med flødeskum og hakkede friske jordbær. |
|
Opskriften er vist 44680 gange,
og udskrevet 959 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (260 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Rasmussen - 2018-03-03 15:14:25 Smager fantastisk, og er utrolig nem at lave👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne