Kærnemælks Biscuits
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 220 grader C. alm. ovn.
Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Hak det kolde smør ud i melet. Der må gerne være klumper tilbage. Kom til sidst kærnemælk i og saml dejen hurtigt med en let æltning. Vend dejen ud på et meldrysset bord, flad dejen dejen ud på bordet, fold den gerne nogle gange sammen og tryk igen ud til omkring 2 cm. tykkelse. Stik dejen ud med en udstikker eller glas omkring 7 cm i diameter. Sæt kiksene på bageplade beklædt med bagepapir. Pensel Biscuits med kærnemælk og bag dem ved 220 grader C. alm. ovn 10-15 minutter til Biscuits er lysebrune. Tips: Se opskrift på biscuits and gravy som passer til disse Biscuits |
|
Opskriften er vist 1836 gange,
og udskrevet 26 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne