Svampesuppe med låg

Svampesuppe med låg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svampe, rensede
2 løg
50 g.smør
2 spsk.Hvedemel
1.5 dl.bouillon
2 dl.piskefløde
 Salt
 Peber
 Evt.lidt portvin
 
 Endvidere:
200 g.butterdej
1 æg
 
Opskrift:
Løg hakkes fint og sauteres i smør. De rensede snittede svampe tilsættes og svitses til de er gyldne. Mel tilsættes og røres ud i fedtstoffet, før bouillonen tilsættes under omrøring. Lad suppen simre 20 minutter, tilsæt fløden og lad det koge igennem. Smag til med salt og peber og evt. lidt portvin. Fordel suppen i 4 suppeskåle.

Butterdejen rulles ud i 0.5 cm’s tykkelse og udstikkes til 4 låg ca. 1 cm. Større end suppeskålene. Lågene presses godt fast på suppeskålene og pensles med æg. Sæt suppeskålene i ovnen ved 220 grader i ca. 20 minutter. Server straks.

Tips:

Suppen kan sagtens tilberedes i forvejen og hældes kold op i suppeskålene. Suppen bliver rygende varm under bagningen.





karakterer:
Opskriften er vist 5093 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu