Svampesuppe med låg
Indsendt : Red : |
|
|
Løg hakkes fint og sauteres i smør.
De rensede snittede svampe tilsættes og svitses til de er gyldne.
Mel tilsættes og røres ud i fedtstoffet, før bouillonen tilsættes under omrøring.
Lad suppen simre 20 minutter, tilsæt fløden og lad det koge igennem.
Smag til med salt og peber og evt. lidt portvin.
Fordel suppen i 4 suppeskåle.
Butterdejen rulles ud i 0.5 cm’s tykkelse og udstikkes til 4 låg ca. 1 cm. Større end suppeskålene. Lågene presses godt fast på suppeskålene og pensles med æg. Sæt suppeskålene i ovnen ved 220 grader i ca. 20 minutter. Server straks. Tips: Suppen kan sagtens tilberedes i forvejen og hældes kold op i suppeskålene. Suppen bliver rygende varm under bagningen. |
|
Opskriften er vist 5092 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne