Fiskemousse med laks og hummerhaler
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Indsendt : Red : |
|
|
Kog sejfiletterne i letsaltet vand 5 min.
Læg husblasen i koldt vand 5 minutter.
Smelt den over vandbad.
Kom fiskekød og laks i blender sammen med halvdelen af fiskebouillonen.
Blend resten af væden i sammen med piskefløde og citronsaft.
Rør husblasen i en tynd stråle i fiskeblandingen, mens der røres.
Krydr med salt og peber.
Beklæd 12 små forme med røget laks og kom fiskeblandingen i. I mangel af forme, kan man bruge kopper. Lad moussen stivne koldt. Dressing: Skyl og damp spinaten kort. Hak den fint og bland den med de øvrige ingredienser. Anretning: Kom en lille portion dressing på hver portionstallerken. Dyp strimler af forårsløg ganske kort i koghedt vand. Vend mousserne ud og anret dem på dressingen. Vikl en strimmel forårsløg om. Pynt med hummerhaler, dildkviste, citron- eller limebåde. Butterdejssnitter, gerne udskåret som firkløverblade serveres til. |
|
Opskriften er vist 4550 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne