Pepperonihorn
Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri. Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost. Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time. Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel. Fyld: Pepperoni, peberfrugt og løg skæres i små tern eller hakkes fint, det røres med tomatpureen til en sammenhængende masse. Fyldet smøres på de 4 dejcirklerne. Den revne ost fordeles jævnt henover. Hver cirkel deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt). trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade. Hornene efterhæver 30 minutter. Pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 2768 gange,
og udskrevet 46 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne