Appelsinris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
kog vand og ris på termostatpladen trin 4 i 25 minutter.
stil risene til afkøling.
pil appelsinerne. del i både.
skær i små tern. drys sukker på.
smut mandlerne. hak dem fint.
pisk fløden. bland det hele forsigtigt.
|
|
Opskriften er vist 45452 gange,
og udskrevet 1033 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Annie - 2018-04-30 22:17:19 Har lavet den for længe siden.Kan huske at appelsin kødet blev pillet ud blandet med ris og fløde putter i appelsinen igen og serveret. Retten smagen dejlig frisk anonym - 2017-12-21 20:09:55 Min farmor lavede det med almindelig ris Arne - 2013-01-12 18:12:45 Jeg bruger grødis og tilsætter vanille fra en hel vaniliestang, og så hakker jeg en halv plade 70% chokolade og tilsætter, så bliver det rigtigt godt ( kunne jeg se på de gæster som jeg bespiste) Aalborg - 2011-02-01 17:57:57 Det ville være dejligt med et foto af desserten Birgit - 2010-11-10 09:29:26 Jeg går ud fra, at der menes 1½ dl fløde. Annelise - 2008-10-31 13:14:28 Den opskrift jeg husker er kogt med grødris, vanilie og sukker a la ris a la mande, derefter tilsat appelsiner og evt. rosiner udblødt i en smule rom eller cointreau. benthe - 2008-01-16 09:03:45 har lavet denne ret igennem mange år, og har altid brugt alm. hvide løse ris. Jette - 2007-12-27 12:09:24 Jeg er glad for endelig at have fundet opskriften på appelsinris -men nu undre jeg mig, hvorfor skal det være almindelige ris, fremfor grønris, som jeg husker blev brugt?? OG hvilke almindelig ris taler vi om? Hjemme os mig har vi 5 forskellige slags ris til risretter. Jeg går ud fra vi taler om løse ris - men, hvilke er bedst ?? Lea - 2007-11-15 22:59:49 nej det er alm ris man skal bruge mette - 2007-01-17 13:46:49 - Det må være grødris? Lene - 2005-01-01 01:01:01 hvilke ris skal jeg bruge Bent - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er svensk, da min mor lavede dette til Jul og var af svensk oprindelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne