Ærter Francaise - Franske ærter
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Salaten skæres i strimler på ca. 3 cm. Længde, dampes let i smør, tilsættes perleløg, dampes til løgene er let møre, tilsættes ærterne og dampes færdig.
Monteres med koldt smør, smages til med salt evt. lidt sukker og tilsættes hakket persille ved anretning |
|
Opskriften er vist 34529 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne