Biscuits and gravy
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern skindet fra pølserne, hak dem evt. lidt finere med på skærebrættet med en kniv.
Kom lidt smør på panden og steg pølserne heri. Drys hvedemel over og rør det i kødet. Tilsæt mælk lidt efter lidt under konstant omrøring. Skru ned for varmen og lad saucen småsimre et par minutter, saucen skal været ret tyk, tilsæt evt. mere mælk indtil den rette konsistens. Smag til med salt og peber. Flæk et par Kærnemælks Biscuits, læg dem på en tallerken og server med saucen over. Tips: Se opskriften på Kærnemælks Biscuits her. |
|
Opskriften er vist 1230 gange,
og udskrevet 11 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne