Welsh Rarebit med æg og mozzarella
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mozzarella, creme fraiche, øl, æggeblommer og paprika røres sammen og stilles på køl og hviler mindst 30 minutter.
Tænd ovngrillen og skru helt op for varmen. Sandwichbrødet ristes på begge sider og ostemassen fordeles på brødene. Sættes på øverste rille i omkring 3 minttter til osten bobler og er lidt mere end gylden. Serveres. |
|
Opskriften er vist 1855 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne