Welsh Rarebit med æg og mozzarella

Welsh Rarebit med æg og mozzarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
FrokostRet : Frokost - Toast

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Welsh Rarebit med æg og mozzarella, billede 4 Welsh Rarebit med æg og mozzarella, billede 1 Welsh Rarebit med æg og mozzarella, billede 2 Welsh Rarebit med æg og mozzarella, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
50 gram Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 tsk. Paprika
   
4 skiver Sandwichbrød, groft
   
Opskrift:
Mozzarella, creme fraiche, øl, æggeblommer og paprika røres sammen og stilles på køl og hviler mindst 30 minutter.

Tænd ovngrillen og skru helt op for varmen.

Sandwichbrødet ristes på begge sider og ostemassen fordeles på brødene. Sættes på øverste rille i omkring 3 minttter til osten bobler og er lidt mere end gylden.

Serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 1855 gange,
og udskrevet 49 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4608 (1097 kcal)
KJ pr. stk. 1152 (274 kcal)
Vægt ialt 380 gram
Vægt pr. stk. 95 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1212 KJ (288 kcal)
Protein 17.4 gram
Fedt 23.7 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu